sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Alex şi Toni în Dinastia campionilor

Locul 1 la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar, etapa municipala, o noua generatie de campioni la Scoala Gimnaziala Liviu Rebreanu . ( Mario Moldovan Denis Socaci, Cristian Gyorki, Darius Oltean , Mihai Bota , Simon Erik, Alex Birou, Mihai Borbely, Laurentiu Otel, Andras Kodori, Alexandru Ioan, Alex Holom, Ciprian Bindila , Toni Moldovan ,Paul Nemes , Cosmin Petrusel ).  Va multumesc, baieti, pentru implicarea si eforturile depuse in obtinerea acestei performante ! Primul meci, cu echipa de la Serafim Duicu , s-a încheiat cu 7-0 pentru noi, după 5-0 la pauză. Primul gol a fost înscris de Eric , cu un sut plasat, din lovitura libera de la centrul terenului. Apoi, la o combinatie pe stânga între Miţă şi Eric, acesta a mărit diferenţa. La o lovitură de colţ de pe partea dreaptă, Denis a pasat , Alex Holom a preluat şi a şutat pe colţul lung. Era 3-0 pentru noi. A urmat Denis pe lista marcatorilor, cu un şut plasat, ducând scorul la 4-0. Alex Holom a luat o acţiune pe cont propriu, şi după câteva driblinguri reuşite, ducea scorul la 5-0, acesta fiind şi rezultatul primei reprize.
Au intrat apoi în teren toţi componenţii echipei. A fost rândul lui Darius Oltean să înscrie, după o înşurubare în zona centrală, şi un şut la colţul scurt. Rezultatul final, 7-0 a fost stabilit de Denis, după o combinaţie rapidă cu Alex Holom.

 A urmat partida cu Gimnaziul Europa. Primul gol a fost înscris de Miţă, după o combinaţie la corner cu Alex Holom.. Eric, în mare formă a urcat cu mingea la picior, şi a şutat plasat de la 15 metri. După câteva secunde, a continuat seria reuşitelor, înscriind la capătul unei serii prelungite de drblinguri. După o serie reuşită de driblinguri pe partea dreaptă, Denis a pasat în stânga, oferindu-i lui Cipri bucuria înscrierii golului de 4-0. Alex Holom a luat din nou o acţiune pe cont propriu, ajungând la cota 5 în contul echipei noastre. Eric a fixat scorul primei reprize la 6-0, după o nouă incursiune în atac.
Sarabanda ocaziilor a continuat pentru noi şi în repriza a doua, după rularea întregului lot de jucători. Eric a dus scorul la 7-1 după câteva driblinguri şi un sut plasat. Şi-a trecut numele pe lista marcatorilor şi Cristi, după o serie de combinaţii rapide cu Darius şi Paul. Scor final 8-1. Cea de-a treia dispută sportivă am disputat-o în compania celor de la Şcoala 2.  Ratările au fost numeroase în contul echipei noastre, încununate de reuşita lui Alex Holom , după o pasă primită de la Eric. Scorul 1-0, consemnat la sfârşitul primei reprize avea să fie şi rezultatul final. Aceste 3 victorii ne-au clasat în fruntea clasamentului final, titlul de CAMPIONI ai Municipiului Tg.Mureş încununând implicarea tuturor componenţilor echipei, şi continuând seria victoriilor anuale din DINASTIA CAMPIONILOR.
Şi-au adus contribuţia la obţinerea acestei performanţe :
*portari : Mario Moldovan şi Mihai Borbely
* apărători : Laurenţiu Oţel, Eric Simon, Andras Kodori, Alex Birou
*mijlocaşi : Alex Holom, Cristi Gyorki, Cosmin Petruşel, Toni Moldovan
*atacanţi : Ciprian Bîndilă, Denis Socaci,Darius Oltean,Paul Nemeş,Alexandru Ioan, Mihai Bota

prof. Codruţ Gabriel Morariu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu