marți, 12 aprilie 2016

Ucenicii cuvântului

Dacă săptămânile trecute am făcut o incursiune în lumea fascinantă a romanului de aventuri , vizionând şi ecranizările lor celebre ( Fiul munţilor, Racheta albă , Cireşarii ) , următorul pas al călătoriilor noastre literare l-a constituit întâlnirea cu autori contemporani.


Vineri, 8 aprilie 2016 , am primit-o între noi pe doamna Elena Harja , ce a reuşit să ne transmită câteva din aspectele delicate ale personalităţii omului contemporan , prins în vâltoarea timpului şi a timpurilor.


În lectura autoarei , am călătorit -alături de personajele unor ,,Poveşti şi povestiri adevărate" , înţelegând cât de importantă este şi va fi interacţiunea sufletelor , în oricare stadiu de dezvoltare s-ar afla ( pruncie , adolescenţă sau maturitate)

 Încântaţi de vizita primită, sesiunea de autografe a urmat firesc , întregind o activitate ,,altfel" , ca o prefigurare a parcursului din săptămâna următoare.

5 comentarii:

 1. Cât de frumoși sunt „Ucenicii cuvântului”! Copiii, receptivi și sensibili, țin cont de pornirile curate și-și urmează „Maestrul” ce le-arată direcția. De data aceasta au avut o „Maestră”, pe doamna Elena Hârja. Felicitări, doamnă, iar voi, copii, stabilizați-vă pe calea dreaptă! Mult succes la școală și... nu uitați pildele „poveștilor adevărate”!

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Minunat! Felicitari directiunii scolii pentru ca a invitat-o pe scriitoarea Elena Harja sa imparta cu copii generatiei actuale puterea intelepciunii, a adevarului si a puritatii, calitati care reies din povestile si povestirile ei.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere