miercuri, 15 ianuarie 2014

Români de geniu


Trec epoci şi milenii , vor trece timpurile noastre de nelinişti , dispreţuire , cruzime şi nebunie . Puţinurile acestei lumi se vor schimba , însă cuvintele marelui scriitor vor rămîne veşnice . Va rămâne etern şi acel personaj prezentat de Eminescu , acea fiinţă solitară prin nemarginile sale de gândire – omul de geniu,motivul care a înfrumuseţat literatura romantică şi i-a dat adâncimi de vecie


Accesând legătura de mai jos, veţi descoperi conţinutul unui CD dedicat geniului poetului nepereche.
De ce Eminescu ? Producãtorii au conceput CD-ROM EMINESCU 2000, în asa fel încât sã asigure o perceptie corectã si complexã a diverselor ipostaze ale personalitãtii lui Mihai Eminescu, ultimul mare romantic si unul dintre primii scriitori moderni europeni. Structura proiectului, cuprinzãtoare in ceea ce priveste viata si opera eminescianã, se adreseazã, deopotrivã, specialistilor, precum si celor care, pânã în prezent, le-au cunoscut mai putin. Pentru cã Mihai Eminescu repezintã, în esentã, spiritualitatea româneascã.

Productia de fatã, prezentatã în capitole distincte, oferã publicului un poet de geniu mai aproape de noi prin poezie, prozã sau publicisticã, prin harta cãlãtoriilor si a vieţii sale. Selectii din opera antumã si postumã, fotografii, creatii muzicale si plastice sunt argumente pentru reconstituirea biografiei si impactului operei eminesciene. Un CD-ROM în care il veti descoperi pe Eminescu, rostit si interpretat, vãzut si imaginat în raporturile sale cu modernitatea şi cu spatiul universal al umanitãţii.

CD Eminescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu